Gratis toegang met VIP-KAART VriendenLoterij (1 persoon per kaart)

Tickets & tarieven Lalique Museum

Het reserveren van uw museumbezoek is niet verplicht maar kan uiteraard wel. U kunt reserveren tussen 11.00 en 16.00 uur. Indien een tijdstip niet getoond wordt, dan is dat tijdstip niet meer beschikbaar. Het entreeticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. U kunt het ticket uitprinten of laten zien op uw smartphone of ander device. 

Let op! Als u kiest voor een entreeticket met korting (Museumkaart, VIP-KAART VriendenLoterij, ICOM) dient u deze kaart samen met uw entreeticket te tonen bij de kassa. Er kan sprake zijn van een tentoonstellingstoeslag. Houders van een VIP-KAART van de VriendenLoterij hebben gratis toegang tot het museum en betalen geen tentoonstellingstoeslag (1 persoon per kaart). 

Wilt u de datum en/of starttijd van uw tickets wijzigen? Klik hier om uw tickets direct zelf om te boeken. U heeft hiervoor uw ticketnummer (dit vindt u onder de QR-code op uw ticket) en e-mailadres nodig. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag over tickets? Bel dan naar Global Ticket op 020-2442877 of stuur een Whatsapp-bericht. Let op! Alle ticketgerelateerde vragen en/of verzoeken verlopen via hen, dus niet rechtstreeks via het museum.

De voorwaarden waaronder u het museum bezoekt leest u in onze bezoekvoorwaarden.

Twee parfumflacons in een vitrine in het Lalique Museum in Doesburg.

Entreetarieven

Volwassenen (toeslag 3,50)

15

CJP-kaart

 3.5

Museumkaart (toeslag 3.50)

 gratis

VIP-KAART VriendenLoterij

gratis

Kinderen tot 12 jaar

gratis

ICOM-kaarthouders

gratis

Medewerkers van het Ministerie van Cultuur

gratis