Tickets & tarieven Lalique Museum

Op deze pagina vindt u de tarieven voor uw bezoek aan het Lalique Museum. De Museumkaart wordt geaccepteerd. Er geldt een tijdelijke toeslag in verband met de tentoonstelling Koninklijk Licht

Het vooraf reserveren van een entreeticket is niet verplicht, maar het aantal bezoekers dat tegelijkertijd het museum kan bezoeken is gemaximeerd. Wilt u zeker weten dat u het Lalique Museum op de door u gewenste dag kunt bezoeken? Reserveer dan vooraf uw ticket. U kunt reserveren per kwartier tussen 11.00 en 17.00 uur. Indien een tijdstip niet getoond wordt, is dat tijdstip niet meer beschikbaar. Bezoekers die gereserveerd hebben, krijgen bij drukte voorrang op hen die niet gereserveerd hebben. Tip: wilt u graag op een wat rustiger moment komen? Kies dan een tijdstip vanaf 14.00 uur. Het entreeticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. U kunt het ticket uitprinten of laten zien op uw smartphone of ander device.

Let op! Als u kiest voor een entreeticket met korting (Museumkaart, VIP-kaart BankGiro Loterij, Rembrandtkaart, ICOM) dient u deze kaart samen met uw entreeticket te tonen bij de kassa. 

Heeft u vragen over tickets? Wilt u de datum en/of uw starttijd wijzigen of wilt u bestelde tickets annuleren? Stuur dan een Whatsapp-bericht naar Global Ticket via +31 (0)20 244 2877. Alle ticket-gerelateerde vragen en/of verzoeken verlopen via hen, dus niet via het museum. Van restitutie is alleen sprake indien u minimaal 24 uur van tevoren annuleert. 

Vanwege de huidige Coronamaatregelen is momenteel sprake van aanvullende bezoekvoorwaarden. Wij verzoeken u deze voorwaarden te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Het kan voorkomen dat u bij de entree en/of sommige tentoonstellingsruimtes moet wachten omdat het aantal personen, in het museum en per ruimte, gemaximeerd is. Wij vragen hiervoor om uw begrip. 

Twee parfumflacons in een vitrine in het Lalique Museum in Doesburg.

Tarieven 2020

Volwassenen incl. toeslag € 3,50

€ 18,50

BankGiroloterij VIP-kaart

€ 12,00

Rembrandtkaart

€ 12,00

Museumkaart tijdelijke toeslag

€ 3,50

CJP-kaart

€ 3,50

Kinderen tot 12 jaar

gratis

ICOM-kaarthouders

gratis

Medewerkers van het Ministerie van Cultuur

gratis