Tickets & tarieven Lalique Museum

Update Corona: het Lalique Museum is sinds donderdag 19 november weer geopend voor het publiek. Het reserveren van een entreeticket en het dragen van een mondmasker zijn beide verplicht. Wij hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen in ons museum. 

U kunt reserveren per kwartier tussen 11.00 en 17.00 uur. Indien een tijdstip niet getoond wordt, is dat tijdstip niet meer beschikbaar. Tip: wilt u graag op een wat rustiger moment komen? Kies dan een tijdstip vanaf 14.00 uur. Het entreeticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. U kunt het ticket uitprinten of laten zien op uw smartphone of ander device.

Let op! Als u kiest voor een entreeticket met korting (Museumkaart, VIP-kaart BankGiro Loterij, Rembrandtkaart, ICOM) dient u deze kaart samen met uw entreeticket te tonen bij de kassa.

Wilt u de datum en/of starttijd van uw tickets wijzigen? Dat kunt u zelf doen via de omboektool. Met deze tool kunt u aan de hand van uw ticketnummer (het nummer onder de QR-code) en e-mailadres uw tickets opzoeken en vervolgens wijzigen. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag over tickets? Stuur dan een Whatsapp-bericht naar Global Ticket via +31 (0)20 244 2877. Let op! Alle ticket-gerelateerde vragen en/of verzoeken verlopen via hen, dus niet via het museum. 

Op deze pagina vindt u tevens de tarieven voor uw bezoek aan het Lalique Museum. De Museumkaart wordt geaccepteerd. Er geldt een tijdelijke toeslag in verband met de tentoonstelling Koninklijk Licht. 

Vanwege de huidige Coronamaatregelen is momenteel sprake van aanvullende bezoekvoorwaarden. Wij verzoeken u deze voorwaarden te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Het kan voorkomen dat u bij de entree en/of sommige tentoonstellingsruimtes moet wachten omdat het aantal personen, in het museum en per ruimte, gemaximeerd is. Wij vragen hiervoor om uw begrip. 

Twee parfumflacons in een vitrine in het Lalique Museum in Doesburg.

Tarieven 2020

Volwassenen incl. toeslag € 3,50

€ 18,50

BankGiroloterij VIP-kaart

€ 12,00

Rembrandtkaart

€ 12,00

Museumkaart tijdelijke toeslag

€ 3,50

CJP-kaart

€ 3,50

Kinderen tot 12 jaar

gratis

ICOM-kaarthouders

gratis

Medewerkers van het Ministerie van Cultuur

gratis