Tickets & tarieven Lalique Museum

Update Corona 13 april: het museum blijft vooralsnog gesloten, in ieder geval tot en met 10 mei aanstaande. Wij houden het nieuws uiteraard nauwlettend in de gaten en houden u hier op de hoogte. 

Wilt u de datum en/of starttijd van uw tickets wijzigen? Klik hier om uw tickets direct zelf om te boeken. U heeft hiervoor uw ticketnummer (dit vindt u onder de QR-code op uw ticket) en e-mailadres nodig. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag over tickets? Bel dan naar Global Ticket op 020-2442877 of stuur een Whatsapp-bericht. Let op! Alle ticketgerelateerde vragen en/of verzoeken verlopen via hen, dus niet rechtstreeks via het museum. 

U kunt reserveren per kwartier tussen 11.00 en 17.00 uur. Indien een tijdstip niet getoond wordt, is dat tijdstip niet meer beschikbaar. Tip: wilt u graag op een wat rustiger moment komen? Kies dan een tijdstip vanaf 14.00 uur. Het entreeticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. U kunt het ticket uitprinten of laten zien op uw smartphone of ander device.

Let op! Als u kiest voor een entreeticket met korting (Museumkaart, VIP-kaart BankGiro Loterij, Rembrandtkaart, ICOM) dient u deze kaart samen met uw entreeticket te tonen bij de kassa.

Op deze pagina vindt u tevens de tarieven voor uw bezoek aan het Lalique Museum. De Museumkaart wordt geaccepteerd. Er geldt een tijdelijke toeslag in verband met de tentoonstelling Koninklijk Licht. 

Vanwege de huidige Coronamaatregelen is momenteel sprake van aanvullende bezoekvoorwaarden. Wij verzoeken u deze voorwaarden te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Het kan voorkomen dat u bij de entree en/of sommige tentoonstellingsruimtes moet wachten omdat het aantal personen, in het museum en per ruimte, gemaximeerd is. Wij vragen hiervoor om uw begrip. 

Twee parfumflacons in een vitrine in het Lalique Museum in Doesburg.

Tarieven 2020

Volwassenen incl. toeslag € 3,50

€ 18,50

BankGiroloterij incl. toeslag € 3,50

€ 12,00

Rembrandtkaart incl. toeslag € 3,50

€ 12,00

Museumkaart tijdelijke toeslag

€ 3,50

CJP-kaart

€ 3,50

Kinderen tot 12 jaar

gratis

ICOM-kaarthouders

gratis

Medewerkers van het Ministerie van Cultuur

gratis