Tickets & tarieven Lalique Museum

Het reserveren van uw museumbezoek is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd vanwege het gemaximeerde aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd kunnen ontvangen. Als u niet reserveert, kan het voorkomen dat we u helaas niet kunnen toelaten. U kunt reserveren tussen 11.00 en 16.00 uur. Indien een tijdstip niet getoond wordt, dan is dat tijdstip niet meer beschikbaar. Het entreeticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. U kunt het ticket uitprinten of laten zien op uw smartphone of ander device. Tip: na 15.00 uur is het in de regel wat rustiger in het museum. 

NB Voor toegang tot het museum is geen coronatoegangsbewijs vereist. Wel dient u met ingang van 25 september uw coronatoegangsbewijs te kunnen tonen t.b.v. de gezondheidscheck indien u gebruikmaakt van onze horeca (museumcafé Gasthuisstraat 8). U wordt tevens gevraagd zich te registreren. 

Let op! Als u kiest voor een entreeticket met korting (Museumkaart, VIP-kaart VriendenLoterij, Rembrandtkaart, ICOM) dient u deze kaart samen met uw entreeticket te tonen bij de kassa. Voor de tentoonstelling De Stijl geldt een tentoonstellingstoeslag (houders van een VIP-kaart van de VriendenLoterij betalen deze niet). 

Wilt u de datum en/of starttijd van uw tickets wijzigen? Klik hier om uw tickets direct zelf om te boeken. U heeft hiervoor uw ticketnummer (dit vindt u onder de QR-code op uw ticket) en e-mailadres nodig. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag over tickets? Bel dan naar Global Ticket op 020-2442877 of stuur een Whatsapp-bericht. Let op! Alle ticketgerelateerde vragen en/of verzoeken verlopen via hen, dus niet rechtstreeks via het museum.

Vanwege de huidige Coronamaatregelen is momenteel sprake van aanvullende bezoekvoorwaarden. Wij verzoeken u deze voorwaarden te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Het kan voorkomen dat u bij de entree en/of sommige tentoonstellingsruimtes moet wachten omdat het aantal personen, in het museum en per ruimte, gemaximeerd is. Wij vragen hiervoor om uw begrip. 

Twee parfumflacons in een vitrine in het Lalique Museum in Doesburg.

Tarieven 2021

Volwassenen incl. toeslag € 3,50

€ 18,50

Rembrandtkaart incl. toeslag € 3,50

€ 12,00

Museumkaart tijdelijke toeslag

€ 3,50

CJP-kaart

€ 3,50

VIP-kaart VriendenLoterij

gratis

Kinderen tot 12 jaar

gratis

ICOM-kaarthouders

gratis

Medewerkers van het Ministerie van Cultuur

gratis