Tickets & tarieven Lalique Museum

Reserveren van uw museumbezoek is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd vanwege het gemaximeerde aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd kunnen ontvangen. U kunt reserveren tussen 11.00 en 16.00 uur. Indien een tijdstip niet getoond wordt, dan is dat tijdstip niet meer beschikbaar. Tip: wilt u graag op een wat rustiger moment komen? Kies dan een tijdstip na 14.00 uur. Het entreeticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. U kunt het ticket uitprinten of laten zien op uw smartphone of ander device.

Let op! Als u kiest voor een entreeticket met korting (Museumkaart, VIP-kaart BankGiro Loterij, Rembrandtkaart, ICOM) dient u deze kaart samen met uw entreeticket te tonen bij de kassa. Voor de tentoonstelling De Stijl geldt een tentoonstellingstoeslag (niet van toepassing voor houders van een VIP-kaart van de BankGiro Loterij). 

Wilt u de datum en/of starttijd van uw tickets wijzigen? Klik hier om uw tickets direct zelf om te boeken. U heeft hiervoor uw ticketnummer (dit vindt u onder de QR-code op uw ticket) en e-mailadres nodig. Komt u er niet uit of heeft u een andere vraag over tickets? Bel dan naar Global Ticket op 020-2442877 of stuur een Whatsapp-bericht. Let op! Alle ticketgerelateerde vragen en/of verzoeken verlopen via hen, dus niet rechtstreeks via het museum.

Op deze pagina vindt u tevens de tarieven voor uw bezoek aan het Lalique Museum. De Museumkaart en VIP-kaart van de BankGiro Loterij (BGL) worden geaccepteerd. Er kan sprake zijn van een tijdelijke tentoonstellingstoeslag. 

Vanwege de huidige Coronamaatregelen is momenteel sprake van aanvullende bezoekvoorwaarden. Wij verzoeken u deze voorwaarden te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Het kan voorkomen dat u bij de entree en/of sommige tentoonstellingsruimtes moet wachten omdat het aantal personen, in het museum en per ruimte, gemaximeerd is. Wij vragen hiervoor om uw begrip. 

Twee parfumflacons in een vitrine in het Lalique Museum in Doesburg.

Tarieven 2021

Volwassenen incl. toeslag € 3,50

€ 18,50

Rembrandtkaart incl. toeslag € 3,50

€ 12,00

Museumkaart tijdelijke toeslag

€ 3,50

CJP-kaart

€ 3,50

VIP-kaart BankGiro Loterij 

gratis

Kinderen tot 12 jaar

gratis

ICOM-kaarthouders

gratis

Medewerkers van het Ministerie van Cultuur

gratis