Donaties en schenkingen

Sinds het museum haar deuren heeft geopend in 2011 is het museum explosief gegroeid. Daarom verhuist het museum in de toekomst naar de oude Commanderij van Doesburg. Het restaureren en inrichten van deze locatie zal niet kunnen zonder bijdragen. Draagt u het Lalique Museum een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Via onderstaande knoppen kunt u een bedrag doneren aan het Lalique Museum. Een 'vrije' gift is mogelijk vanaf 5 euro. U kunt betalen met iDEAL of Creditcard en wordt tijdens het betaalproces doorverwezen naar uw eigen bankomgeving. 

Het Lalique Museum is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met een culturele status. Dit houdt in dat het schenken of nalaten aan het museum extra fiscale voordelen biedt. Het museum betaalt geen belasting over uw gift en deze komt dus geheel ten goede aan onze doelstellingen. Door uw gift aan onze culturele ANBI stichting heeft u optimaal fiscaal profijt van uw gift. Lees meer over fiscale voordelen en voorwaarden bij donaties en schenkingen.

U kunt het Lalique Museum ook steunen door vriend te worden. Bekijk wat dat inhoudt op de pagina Vriend Worden. Meer informatie over uw fiscale voordelen bij schenking door particulieren en bedrijven vindt u op de website van de belastingdienst

Ambitie

Het Lalique Museum in Doesburg heeft de ambitie het aantrekkelijkste en grootste Lalique Museum ter wereld te worden. Zij wil dit realiseren door:

  • Het continu presenteren van een interessante collectie in een steeds wisselende samenstelling;
  • Het houden van tentoonstellingen gewijd aan een specifiek onderwerp;
  • Doorlopende verbetering van de presentatie en de beleving;
  • Bieden van de mogelijkheid het museum met een groep te bezoeken en daarbij gastvrij en exclusief ontvangen te worden;
  • Het houden van lezingen en publiceren van artikelen en boeken;
  • Contact te houden met geïnteresseerden in binnen- en buitenland.