Route & parkeren

Gratis parkeren op loopafstand van het Lalique Museum

Met de auto naar het Lalique Museum 

Het Lalique Museum is gevestigd in het hart van het historische centrum, op loopafstand van gratis parkeerplaatsen en de bushalte. U kunt gratis parkeren op de Parkeerplaatsen De Bleek en Turfhaven (beide op loopafstand). In de binnenstad geldt betaald parkeren. Op plekken voor vergunninghouders mag niet geparkeerd worden, ook niet met een gehandicaptenparkeerkaart. Met een gehandicaptenparkeerkaart mag u wel gratis parkeren op een betaald parkeren-plek. Ook zijn er meerdere invaliden-parkeerplaatsen in de binnenstad. Klik hier voor de route met Google Maps. 

Met het openbaar vervoer naar het Lalique Museum in Doesburg

Het Lalique Museum is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Om een optimale reis te garanderen adviseren wij u uw reis te plannen via onderstaande link. U stapt altijd uit bij de bushalte Meipoort, op loopafstand van het museum.

Met het openbaar vervoer naar het Lalique Museum

Looproute vanaf bushalte Meipoort

  1. Loop 62 meter naar het westen op Meipoort/de Meipoortstraat, richting de Meipoortwal;
  2. Sla rechtsaf om op Meipoort/de Meipoortstraat te blijven;
  3. Sla rechtsaf naar de Bergstraat;
  4. Sla linksaf naar de Gasthuisstraat;
  5. U vindt het museum aan de rechterkant (huisnummer 1).

Op de fiets naar Doesburg

In de omgeving van Doesburg kunt u prachtige fietstochten maken. Zoals de circa 37 kilometer lange route die langs de (oude) IJssel voert. Onderweg komt u langs Hanzestad Doesburg, waar u ruimschoots de tijd heeft om het Lalique Museum te bezoeken. Klik hier om deze en andere fiets- en wandelroutes in de Achterhoek te bekijken.