Gratis toegang met VIP-KAART VriendenLoterij (1 persoon per kaart)

Route & parkeren

Gratis parkeren op loopafstand van het Lalique Museum

Met de auto naar het Lalique Museum

Het Lalique Museum is gevestigd in het hart van het historische centrum, op loopafstand van gratis parkeerplaatsen en de bushalte. U kunt gratis parkeren op De Bleek en Turfhaven (beide op loopafstand). Touringcars kunnen stoppen aan de Turfhaven (in- en uitstappen) of parkeren aan de Parallelweg Den Helder 2.

Let op! In de binnenstad geldt betaald parkeren. Op plekken voor vergunninghouders mag niet geparkeerd worden, ook niet met een gehandicaptenparkeerkaart. Met deze kaart mag u wel gratis parkeren op een betaaldparkerenplek. Ook zijn er meerdere invalidenparkeerplaatsen in de binnenstad. Op De Bleek bevindt zich bovendien een invalidentoilet.

Op de fiets naar Doesburg

In de omgeving van Doesburg kunt u prachtige fietstochten maken. Zoals de circa 37 kilometer lange route die langs de (oude) IJssel voert. Onderweg komt u langs Hanzestad Doesburg, waar u ruimschoots de tijd heeft om het Lalique Museum te bezoeken. Klik hier om deze en andere fiets- en wandelroutes in de Achterhoek te bekijken. Fietsen kunnen op diverse plekken in de binnenstad worden geparkeerd, ook nabij het museum. In de zomerperiode - eind april t/m eind september -  zijn de winkelstraten Kerkstraat (vanaf de markt), Meipoortstraat (vanaf de Zandbergstraat) en Ooipoortstraat dagelijks van 11.00 - 18.00 uur afgesloten voor autoverkeer én fietsers.   

Gratis parkeren op loopafstand van het Lalique Museum

Met het openbaar vervoer naar het Lalique Museum 

Het Lalique Museum is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Om een optimale reis te garanderen adviseren wij u uw reis te plannen via onderstaande link. U stapt altijd uit bij de bushalte Meipoort. Vanaf daar loopt u de Meipoortstraat in, richting het stadscentrum. Aan het einde van de Meipoortstraat gaat u rechtsaf de Kerkstraat in. In de Kerkstraat slaat u in de tweede straat rechtsaf, dit is de Gasthuisstraat. U ziet de entree van het museum aan de linkerzijde.