Gratis toegang met VIP-KAART VriendenLoterij (1 persoon per kaart)

Logeren in de buurt

Wilt u uw bezoek aan het lalique Museum combineren met een bezoek aan onze mooie regio? Dan staan er diverse hotels en bed & breakfasts tot uw beschikking. Onderstaande kunnen wij van harte aanbevelen.

Stadshotel Doesburg
Logeren of overnachten in het Stadshotel Doesburg

Welkom bij Stadshotel Doesburg. Ons direct aan de IJssel gelegen Stadshotel Doesburg, vormt de perfecte basis voor een onvergetelijk verblijf in de Achterhoek. U kunt heerlijk genieten van het oude Hanzestadje Doesburg met haar pittoreske straatjes, monumentale panden en vele bezienswaardigheden, waaronder het Lalique Museum. Voor een verfrissende wandeling of fietstocht vindt u op een steenworp afstand onder andere de Posbank en de Oude IJssel.

Sfeervol overnachten is mogelijk in één van onze 27 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het culinaire verwennen begint in ons gezellige restaurant De kade waar u een indrukwekkend panorama over de IJssel heeft, terwijl u kunt genieten van traditionele gerechten met een moderne twist die met zorg door onze keukenbrigade zijn klaargemaakt. Wij verwelkomen u graag in het gastvrije Stadshotel Doesburg!

Bed & Breakfast Aan de Boekhorst

Wilt u uw bezoek aan het Lalique Museum en Museum More in Gorssel en Ruurlo met elkaar combineren? Overnacht dan in Bed & Breakfast 'Aan de Boekhorst' in Lochem. 

Aan de Boekhorst is gevestigd in het rijksmonumentaal koetshuis van het landgoed de Boekhorst in het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Het telt twee luxe appartementen, beide volledig ingericht voor één tot vier personen. Twee compleet uitgeruste onderkomens, met hoge kamers, keuken, slaapkamers, badkamer en een ruime tuin staan tot uw beschikking. "Aan de Boekhorst" biedt méér dan ruimte.

Aan de Boekhorst is geen standaard bed & breakfast. Mocht u uw eigen eten en drinken willen verzorgen: prima! Wij verzorgen, in overleg met u, graag een uitgebreid ontbijt. Alle reden om "Aan de Boekhorst" niet voor één nacht maar voor een paar nachten (en dagen) te boeken: u verdient het!

Parkeren op eigen terrein, WiFi, bedlinnen, handdoeken  keukendoeken en toeristenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen.

Landhotel De Hoofdige Boer
Logeren in Landhotel De Hoofdige Boer in Almen.

Landhotel De Hoofdige Boer ligt in het mooie dorp Almen, tussen Zutphen en Lochem.

De oorsprong van Landhotel De Hoofdige Boer gaat terug naar 1953, het jaar dat de familie Holtslag het hotel heeft overgenomen. Met de derde generatie Holtslag aan het roer wordt er nog iedere dag het beste uit de kast gehaald om het onze gasten naar hun zin te maken.

Ieder seizoen heeft hier iets moois te bieden. U kunt genieten op de fiets, mooie wandelingen maken, in de lente en zomer in de theetuin genieten van een high tea of een lunch. ’s Winters lekker opwarmen bij de open haard en dineren in het restaurant.

Kasteel Engelenburg
Logeren op Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Hier kunt u dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant, wakker worden en nog even verder dromen in de prachtige kamers van de Orangerie of het Kaapse Huis. De familie Agricola en haar team ontvangt u op persoonlijke wijze in een historische ambiance met gevoel voor detail.