Gratis toegang met VIP-KAART VriendenLoterij (1 persoon per kaart)

Donaties en schenkingen

Sinds het museum in 2011 haar deuren heeft geopend, is het museum explosief gegroeid. In 2023 zijn de deuren van de begane grond van de oude Commanderij van Doesburg geopend. Het restaureren en inrichten van deze locatie duurt nog voort en zal niet kunnen zonder bijdragen en gulle giften. Draagt u het Lalique Museum een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Via onderstaande knoppen kunt u een bedrag doneren aan het Lalique Museum. Een 'vrije' gift is mogelijk vanaf 5 euro. U kunt betalen met iDEAL of creditcard en wordt tijdens het betaalproces doorverwezen naar uw eigen bankomgeving. 

Het Lalique Museum is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met een culturele status. Dit houdt in dat het schenken of nalaten aan het museum extra fiscale voordelen biedt. Het museum betaalt geen belasting over uw gift en deze komt dus geheel ten goede aan onze doelstellingen. Door uw gift aan onze culturele ANBI stichting heeft u optimaal fiscaal profijt van uw gift. Lees meer over fiscale voordelen en voorwaarden bij donaties en schenkingen.

Wilt u liever zelf een bedrag overboeken? Dat kan naar bankrekeningnummer NL42ABNA0870257323 ten name van Stichting Société Musée Lalique Pays Bas, onder vermelding van 'donatie'. 

U kunt het Lalique Museum ook steunen door vriend te worden. Bekijk wat dat inhoudt op de pagina Vriend Worden. Meer informatie over uw fiscale voordelen bij schenking door particulieren en bedrijven vindt u hier en ook op de website van de belastingdienst