Nieuws

Winactie Lalique Museum

14 april 2021

Het Lalique Museum verloot onder donateurs van de juwelen-crowdfundingactie een authentieke Laliquevaas. Het gaat om de vaas 'Palmes' die René Lalique ontwierp in 1923. 

Lalique Museum in de spotlight

17 februari 2021

Het Lalique Museum staat in de spotlight bij Omroep Gelderland, vanwege hun actie 'HART voor Gelderse ondernemers'. Wij kregen een aantal vragen voorgelegd die wij met plezier beantwoordden. 

Lalique Museum heeft primeur in project Oosterlicht 

18 december 2020

Van 19 december tot 6 januari schijnt iedere dag tussen 17.00 en 23.00 uur vanaf ons museum een kilometershoge lichtbundel de lucht in, die in de verre omtrek te zien is. De lichtbundel maakt deel uit van het project Oosterlicht. 

Voorzitter Lalique Museum te gast bij Koffietijd

23 november 2020

Op maandag 23 november mocht de voorzitter van het Lalique Museum, Santino Melssen, aanschuiven bij het televisieprogramma Koffietijd van RTL4. Aan Loretta Schrijver en Quinty Trustfull vertelde hij over de nieuwe juwelententoonstelling. 

Nieuwe juwelententoonstelling Lalique Museum

26 oktober 2020

Vanaf 27 oktober is een nieuwe juwelententoonstelling te zien in het Lalique Museum. In deze tentoonstelling worden zeldzame topstukken van René Lalique en tijdgenoten getoond. 

Lalique Museum in tv-commercial Achterhoek

15 juli 2020

In samenwerking met Achterhoek Tourisme en Achterhoekse collega-musea werd een mooie televisiecommercial ontwikkeld. Het Lalique Museum en de kroonluchter van Paleis Soestdijk komen hierin prachtig in beeld. 

Lalique Museum in Oranje Boven

25 maart 2020

Het museum is momenteel gesloten vanwege de Corona-uitbraak, maar achter de schermen werken we door, onder andere aan het verder vergroten van onze naamsbekendheid.

Lalique Museum in Monumentaal

11 maart 2020

Het Lalique Museum is gevestigd in een tweetal Rijksmonumenten en ook het toekomstige onderkomen, de Commanderij, is een Rijksmonument.

Lalique Museum in Blauw Bloed

Lalique Museum in Blauw Bloed

10 maart 2020

De koninklijke allure van onze nieuwe tentoonstelling zorgt voor aandacht van verscheidene media over royals. Onlangs besteedde het televisieprogramma Blauw Bloed aandacht aan 'Koninklijk Licht'.

Lalique Museum in Koffietijd

5 februari 2020

Vandaag was de voorzitter van het Lalique Museum te gast in het televisieprogramma Koffietijd. Hij vertelt zelf waarom. Met dank aan de BankGiro Loterij.